BURDA GASZTRO 2019/10
november 4, 2019
BURDA GASZTRO 2019/12
január 16, 2020

BURDA GASZTRO 2019/11

Káposztába hús kellett

A hideg idő beálltával, de még a téli disznóvágás előtt jöhetnek a zsírosabb szárnyasok, természetesen káposztával, változatos módon elkészítve. Valamelyik neked is ízleni fog!

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás