BURDA GASZTRO 2018/02
január 29, 2018
BURDA GASZTRO 2018/04
március 26, 2018

BURDA GASZTRO 2018/03

Tavasz az asztalon

… és útközben is. A gyógynövényekből, ehető virágokból készült finomságok a tavasz első hírnökeit nemcsak dekorációs elemként, hanem vitaminforrásként is felhasználják a magaddal vihető sportitalokhoz, könnyű desszertekhez.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás