Szezonális élmény:
Még frissen és üdén kínálja magát a piacon, gyorsan csapjunk le rá akkor is, ha a friss feldolgozása kissé munkaigényes. A spárga szezonja sajnos rövid, és már csak azért is érdemes kihasználni, mert konzervként sokkal kevesebbet nyújt.
Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.