Burda aktuális
BURDA AKTUÁLIS 2016/05
június 9, 2017
Burda gyerekek
BURDA GYEREKEK 2016/06
június 10, 2017

BURDA GASZTRO 2016/06

Szezonális élmény:

Még frissen és üdén kínálja magát a piacon, gyorsan csapjunk le rá akkor is, ha a friss feldolgozása kissé munkaigényes. A spárga szezonja sajnos rövid, és már csak azért is érdemes kihasználni, mert konzervként sokkal kevesebbet nyújt.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás