Burda aktuális
BURDA AKTUÁLIS 2016/01
június 5, 2017
Burda plus
BURDA PLUS 2016/02
június 6, 2017

BURDA GASZTRO 2016/02

Tél végi feltöltődés:

Legutóbb szilveszterkor találkoztunk vele, s lehet, a következő lencsés fogást sokan a jövő év köszöntésére napolták el. Pedig különösen most, a tél vége felé érdemes még néhány kört futni a konyhában a lencse körül, különösen ha olcsó, ízletes és kiadós fogásokra vágyunk.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás