Burda city
BURDA CITY 2016/03
június 7, 2017
Burda plus
BURDA PLUS 2016/04
június 8, 2017

BURDA GASZTRO 2016/04

Zabosak leszünk:

Bármilyen hihetetlen, több ezer éves ételről van szó: a régészek legalábbis igen régi leletekben fedezték föl a zabkása fogyasztásának nyomait. A történelmi változattal persze nem kínálnánk meg senkit, de szerencsére a zab felhasználása a gasztronómiával együtt sokat fejlődött, így kifinomult, sőt finom zabos fogások közül válogathatunk.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás