Töltött tészták
Mindenki a spagettit tartja a „legolaszabb“ ételnek, holott a ravioli és a tortellini, azaz a töltött tészta hagyománya sokkal régebbi, már-már történelmi messzeségbe vész. Otthoni készítésétől azonban sokan tartanak, de ha az olasz háziasszonyok évszázadokon át sikeresen megbirkóztak vele, akkor neked is biztosan menni fog.Sőt, hamarosan a műfaj mestere leszel, mert a töltelékek és mártások variálása külön élvezet.
Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.