Burda Gasztro
BURDA GASZTRO 2015/01
május 5, 2017
Burda Gasztro
BURDA GASZTRO 2015/03
május 7, 2017

BURDA GASZTRO 2015/02

Burda Gasztro

Sajt ahogy tetszik

Ha jó minőségű, akkor egy sima vajas kenyérrel is fenséges tud lenni, az igazi ínyencek pedig apró falatokban, minden kíséret nélkül kóstolgatják. De a sajt „fűszerként” is a főzőcskézés nagy varázslója: különleges aromát tesz hozzá a megszokott ízekhez, sőt a szerényebb, spórolósabb alapanyagokat is feldobja.

Burda Gasztro
Burda Gasztro
Burda Gasztro
Burda Gasztro
Burda Gasztro
Burda Gasztro

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás