Őszi kincs
Többször látjuk a kertekben díszként, mint ételként az asztalon. Legyünk őszinték: a szegényes eledelnek tartott sütőtöknek idehaza sokáig nem volt valami nagy becsülete. Ma is legtöbbször csak egyszerűen megsütve kerül az asztalra, holott levestől a süteményig számos más módon fogyasztható. Ehhez adunk most néhány tippet.
Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.