Burda Gasztro
BURDA GASZTRO 2014/11
május 3, 2017
Burda Gasztro
BURDA GASZTRO 2015/01
május 5, 2017

BURDA GASZTRO 2014/12

Burda Gasztro

Rejtőzködő finomságok

Ha nagy a család, akkor kell egy egész, ha kisebb, akkor elég egy kiadósabb mell: a töltött pulyka karácsony este sokaknál kerül asztalra. Mivel az ünnepi madár húsa elég semleges, a változatos ízeket a töltelék adja hozzá. Mit érdemes elrejteni a pulyka belsejében? Ehhez adunk néhány ötletet.

Burda Gasztro
Burda Gasztro
Burda Gasztro
Burda Gasztro

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás