Ünnepi reggelik
Keményre főzve, majonézes salátának vagy hagymás tojáspástétomként: a húsvét egyik főszereplője a tavaszi megújulást is jelképező tojás. Mi leginkább a sonka kísérőjeként, hidegen tálalva fogyasztjuk, a világ más tájain azonban inkább melegen, franciás omlettként vagy rusztikusabb rántottaként épül az ünnepnapok menüjébe – és persze a hétköznapokba is.
Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.