A húsok királya
Nem a legolcsóbb, de az egyik legjobb: mindkettő elmondható a marha legértékesebb részének számító, a hátszín és a fartő között található bélszínről, vagy más néven vesepecsenyéről. Sok kiváló receptje van, de alapesetben mégis ritkán, elsősorban ünnepi fogásként kerül az asztalra.
Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.