BURDA GASZTRO 2012/10
április 10, 2017
BURDA GASZTRO 2013/06
április 12, 2017

BURDA GASZTRO 2013/05

A húsok királya

Nem a legolcsóbb, de az egyik legjobb: mindkettő elmondható a marha legértékesebb részének számító, a hátszín és a fartő között található bélszínről, vagy más néven vesepecsenyéről. Sok kiváló receptje van, de alapesetben mégis ritkán, elsősorban ünnepi fogásként kerül az asztalra. 

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás