BURDA GASZTRO 2012/08
április 8, 2017
BURDA GASZTRO 2012/10
április 10, 2017

BURDA GASZTRO 2012/09

Reggelihez terítünk

Egyfelől van a tea és a pirítós, meg persze a sietősen állva felhörpintett kávé. Másfelől pedig a finomságokkal gazdagon megrakott svédasztal, amit egy-egy külföldi út alkalmával annyira élvezünk a szállodában. Miért ne próbálkozhatnánk hasonlóval egy őszi vasárnapon? A kicsit hosszas készülődés magában hordja jutalmát, hiszen aznap ebédre aligha lesz szükség… A tökéletes hotel-illúzió érdekében több nemzet konyhájából hoztunk egy-egy bevált receptet.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Burda borító

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás