BURDA GASZTRO 2011/12
március 28, 2017
BURDA GASZTRO 2012/02
április 2, 2017

BURDA GASZTRO 2012/01

Sokoldalú & egészséges

A finnyás spanyol király megvetően sündisznóhoz hasonlította, és soha nem is ismerte meg egyszerre édes és savanykás ízét és üdítő zamatát. Talpraesettebb alattvalói azonban szinte azonnal befogadták étrendjükbe a Kolumbusz által Amerikából importált csemegét, amely ma a világ egyik legnépszerűbb gyümölcse. A broméliák családjába tartozó ananász minden meleg égövi országban megél, majd frissen vagy konzervként utazik tovább – egészen a konyhánkig, hogy különösen ilyenkor télen üdítő változatosságot és sok vitamint hozzon az étrendünkbe.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Burda borító

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás