Nyári változatosság
Friss zöldségek, könnyen feldolgozható darált hús, diszkrét, de határozott fűszerezés: a nyár legjobb ízei egy langyosan is finom és egy jegesre hűtött leves, két hidegen és egy melegen fogyasztható húsétel valamint egy igazán egyszerű, hagyományos francia sütemény formájában.
Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.