BURDA GASZTRO 2011/05
március 21, 2017
BURDA GASZTRO 2011/07
március 23, 2017

BURDA GASZTRO 2011/06

Édes nyári kedvenc

Íze, aromája, illata egyaránt csodás, ráadásul nem is hizlal, önmagában és a legkülönfélébb desszertkompozíciókban egyaránt tökéletes. Továbbá akkor is, ha szinte semmit nem csinálunk vele: nyári esték üdítő desszertje a frissen vagy kissé lehűtve, cukrozott tejszínhabbal, esetleg darált dióval meghintve tálalt málna. Ezzel a csoda-gyümölccsel csupán két gond van: gyorsan lefut a szezonja és csak nagyon rövid ideig olcsó. Ennek ellenére érdemes kihasználni minden napot, amikor már vagy még kapni lehet friss málnát.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás