BURDA GASZTRO 2011/03
március 19, 2017
BURDA GASZTRO 2011/05
március 21, 2017

BURDA GASZTRO 2011/04

Ünnepi reggeli

A sonka adott, és a tojás is a hagyomány része. Utóbbihoz változatos elkészítési módokat, a sonkához ráadásként finom salátákat kínálunk, de nem feledkezhetünk meg az édességekről, sőt a maradék sonka hasznosításáról sem. 

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

201104

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás