BURDA GASZTRO 2010/04
március 4, 2017
BURDA GASZTRO 2010/07
március 7, 2017

BURDA GASZTRO 2010/06

Koranyári kedvencünk

Van, amiből sosem elég: az eper magában, porcukorral is eteti magát, egy kanál mézzel édesítve pedig még jobban. És ez csak a jéghegy csúcsa: receptjeinkben új oldalról, például húsétel és saláta részeként, rétesben és fogyókúrás édességként, és persze hagyományos dzsemként is bemutatkozik a közkedvelt gyümölcs.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

burda-200-07

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás