BURDA GASZTRO 2010/01
március 1, 2017
BURDA GASZTRO 2010/03
március 3, 2017

BURDA GASZTRO 2010/02

Egy kis melegség

Ízletes, tartalmas, tápláló, de más érv is szól a téli levesek mellett. Borongós napok hideg estéin fölmelegítik a testet és lelket, élénk színeikkel a szemnek is örömet szerezve kínálják hozzávalóik tápláló vitaminjait és télen különösen fontos tápanyagait. A sok zöldséggel dúsított hüvelyesek mellett a legtöbb krémleves is készíthető téliesen gazdagon. Bele néhány kenyérkocka vagy mellé egy-két szelet ropogós pirítós, és máris kész a kiadós vacsora, ráadásul a kalóriákkal sem esünk túlzásba.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

burda-200-03

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás