BURDA GASZTRO 2010/03
március 3, 2017
BURDA GASZTRO 2010/06
március 6, 2017

BURDA GASZTRO 2010/04

A nagy fogás

Az egyik legbecsesebb zsákmány, nem csak a halászok, hanem a háziasszonyok számára is. Gyorsan és sokféleképpen elkészíthető, hagyományos és kreatív körítéssel egyaránt tálalható. Sőt akkor is remek, ha szinte hozzá sem nyúlunk: a porhanyós grillezett lazac tavasz-nyári zöldségek kíséretében akár ünnepi étkezések főfogása is lehet. Filézni sem kell: alig akad benne szálka, leginkább a gerinc környékén található csontokra kell ügyelni. Testes húsa mélyhűtve, frissen vagy különböző konzervek formájában, illetve vákuumcsomagolásban minden nagyobb élelmiszeráruházban kapható. Utóbbiakból kiadós szendvicset készíthetünk, de a rózsaszínes lazac fogyókúrás saláták kiegészítőjeként, sőt nyersen, például sóban érlelt vagy füstölt kivitelben is a szerepelhet az étrendben. 

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

burda-200-05

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás