BURDA GASZTRO 2019/11
november 4, 2019
Burda Style 2020/08
július 27, 2020

BURDA GASZTRO 2019/12

Ha tél, akkor csoki!

Mégpedig magas kakaótartalmú, rummal, kávéval, diófélékkel, narancshéjjal megbolondítva, akár egy-egy kockát kapsz be, akár torta, puding, keksz vagy kalács elkészítéséhez használod fel

burda201912gasztro03
burda201912gasztro05
plated chocolate fondant dessert
burda201912gasztro02
Homemade chocolate pudding in the jars,selective focus
burda201912gasztro04

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás