BURDA GASZTRO 2007/01
december 1, 2016
BURDA GASZTRO 2007/03
december 3, 2016

BURDA GASZTRO 2007/02

Halak az asztalon

Friss avagy mélyhűtött – szinte mindegy, melyiket választjuk. Egyszerű, könnyű, ám annál finomabb halas receptjeink gyorsan elkészíthetőek. A hal fontos táplálék, hiszen rengeteg nélkülözhetetlen vitamint és fehérjét tartalmaz: érdemes változatossá tenni, hogy minél többször kerülhessen az asztalra.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

02

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás