BURDA GASZTRO 2006/08
november 8, 2016
BURDA GASZTRO 2007/01
december 1, 2016

BURDA GASZTRO 2006/12

A tradíció ereje

Ahány ház, annyi szokás, a lényeg azonban mégis ugyanaz: a halászlé és a töltött pulyka a két legnépszerűbb karácsonyi fogás!

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

12

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás