BURDA GASZTRO 2006/07
november 7, 2016
BURDA GASZTRO 2006/12
november 12, 2016

BURDA GASZTRO 2006/08

Befőzés

Édes vagy pikáns, savanykás vagy lágyan fűszeres – tetszés szerint dönthetünk az eltett zöldségek, gyümölcsök ízéről. A befőzés ismét divat, és nemcsak takarékosságból. Érvényesülhet az egyéni ízlés, a fantáziadús receptek meghosszabbítják a kedvenc gyümölcs és zöldség szezonját. 

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

08

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás