BURDA GASZTRO 2006/02
november 2, 2016
BURDA GASZTRO 2006/04
november 4, 2016

BURDA GASZTRO 2006/03

Egészségünk titka: A HAL

A halak jóvoltából nem csak sok finom fogás kerülhet az asztalra, hanem sok fehérje, vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok jutnak szervezetünkbe. Ráadásul a kalóriákkal is spórolhatunk! Tanácsunk: kóstolgassuk minél gyakrabban a vízi ínyencségeket! 

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

03

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás