EREDETI CACHAREL MODELL A 2015 ÁPRILISI BURDÁBAN

szerző: 2015. április 02. 10:40:02

Burda, divattervezőkEgy csokor virág. Főhajtás a tavasz előtt: akár ezt a címet is kaphatná a Cacharel divatház levendulamezőket idéző, térdig érő bő szoknyával szabott ujjatlan ruhája.

Hirdetés (x)

Burda, divattervezőkA nagy divatházak kínálatából az illat sem hiányozhat: a Cacharel első parfümjeként az Anaïs Anaïs 1978-ban került a piacra Kate Moss arcával, s máig őrzi erős helyét. A sorban többek között a Loulou, az Eden, a Noa, az Amor Amor és a Laeticia Casta által népszerűsített Promesse követi.
Burda, divattervezőkGazdag és színes természet, káprázatos táj, szinte minden időben tömény virágillat: Franciaország déli részének csodás adottságai világhírű festők mellett sikeres a ruhatervezőket is megihlettek. Egyikük Jean Bousquet, a Cacharel márka alapítója
Burda, divattervezőkKislányos könnyedség, áradó virágminta, a szabadság szépsége: ez Bousquet képe a nőkről és az öltözködésről. Már a Cacharel márka neve is figyelemreméltó: délfrancia tájszólásban a környéken szívesen fészkelő vadkacsák kicsinyeit hívja így Provence népessége.
Burda, divattervezőkA Cacharel márka nagy híve volt az énekes Jane Birkin, aki a lázadó nők közül elsőként dobta féle a melltartóját, s akinek számára a divatház másoknak is mintát adó bő blúzokat tervezett. Az ikonikus holmi ma is szerepel a kínálatban.

Értékelje Ön is!
Hozzászólások, vélemények (0)
Ezt a funkciót csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe Kéjük regisztráljon
Divat júniusban »

Jooble állásajánlatok