Burda gyerekek
BURDA GASZTRO 2014/03
április 23, 2017
Burda Gasztro
BURDA GASZTRO 2014/05
április 25, 2017

BURDA GASZTRO 2014/04

Burda Gasztro

Ünnepi reggelik

Keményre főzve, majonézes salátának vagy hagymás tojáspástétomként: a húsvét egyik főszereplője a tavaszi megújulást is jelképező tojás. Mi leginkább a sonka kísérőjeként, hidegen tálalva fogyasztjuk, a világ más tájain azonban inkább melegen, franciás omlettként vagy rusztikusabb rántottaként épül az ünnepnapok menüjébe – és persze a hétköznapokba is.

Burda Gasztro
Burda Gasztro
Burda Gasztro
Burda Gasztro

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás