BURDA GASZTRO 2013/05
április 11, 2017
BURDA GASZTRO 2013/08
április 14, 2017

BURDA GASZTRO 2013/06

Üde ízek

Málna, rebarbara, eper, az első ropogós cseresznye, majd az üveges meggy és barackok: ahogy haladunk a nyárba, úgy érdemes gyakrabban kimenni a piacra a friss gyümölcsökért, amelyeket süteményekbe komponálva is élvezettel fogyaszthatunk.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás