BURDA GASZTRO 2013/11
április 19, 2017
Burda gasztro
BURDA GASZTRO 2014/01
április 21, 2017

BURDA GASZTRO 2013/12

Káposzta-kavalkád

A téli időszak egyik kedvence, a karácsonyi menü elmaradhatatlan tartozéka a töltött káposzta. Egy nekifutással érdemes egyszerre nagyobb adagot készíteni, mert ez az egyik olyan étel, ami fölmelegítve még finomabb!

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás