Burda gasztro
BURDA GASZTRO 2012/08
április 8, 2017
Burda Gasztro
BURDA GASZTRO 2012/10
április 10, 2017

BURDA GASZTRO 2012/09

Burda Gasztro

Reggelihez terítünk

Egyfelől van a tea és a pirítós, meg persze a sietősen állva felhörpintett kávé. Másfelől pedig a finomságokkal gazdagon megrakott svédasztal, amit egy-egy külföldi út alkalmával annyira élvezünk a szállodában. Miért ne próbálkozhatnánk hasonlóval egy őszi vasárnapon? A kicsit hosszas készülődés magában hordja jutalmát, hiszen aznap ebédre aligha lesz szükség… A tökéletes hotel-illúzió érdekében több nemzet konyhájából hoztunk egy-egy bevált receptet.

Burda gasztro

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Burda borító