BURDA GASZTRO 2012/02
április 2, 2017
BURDA GASZTRO 2012/04
április 4, 2017

BURDA GASZTRO 2012/03

Rakott variációk

A tálban átsütött egyfogásos ételek toplistáját minden kétséget kizáróan az olcsó és a világ minden táján elérhető, sokféle fűszerezésre alkalmas és megannyi ízesítő adalék iránt nyitott burgonya vezeti. A csőben sütés jóvoltából a fogások tetején kialakuló ropogós réteg további ínyenc ízekkel gazdagítja a változatos kompozíciókat.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Burda borító

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás