Burda gasztro
BURDA GASZTRO 2011/12
március 28, 2017
burda gasztro
BURDA GASZTRO 2012/02
április 2, 2017

BURDA GASZTRO 2012/01

Burda Gasztro

Sokoldalú & egészséges

A finnyás spanyol király megvetően sündisznóhoz hasonlította, és soha nem is ismerte meg egyszerre édes és savanykás ízét és üdítő zamatát. Talpraesettebb alattvalói azonban szinte azonnal befogadták étrendjükbe a Kolumbusz által Amerikából importált csemegét, amely ma a világ egyik legnépszerűbb gyümölcse. A broméliák családjába tartozó ananász minden meleg égövi országban megél, majd frissen vagy konzervként utazik tovább – egészen a konyhánkig, hogy különösen ilyenkor télen üdítő változatosságot és sok vitamint hozzon az étrendünkbe.

Burda Gasztro

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Burda borító