Burda Gasztro
BURDA GASZTRO 2012/01
április 1, 2017
Burda gasztro
BURDA GASZTRO 2012/03
április 3, 2017

BURDA GASZTRO 2012/02

burda gasztro

Tél végi meglepetés

A február nem kimondottan a befőzés szezonja, mi most mégis dzsemeket, és zseléket ajánlunk. De távolról sem azért, hogy a palacsintában legyen mivel helyettesíteni a nyár óta esetleg kifogyott baracklekvárt… Hanem mert ezeken a finomságokon keresztül a télen nagyobb bőségben kapható egzotikus gyümölcsök sokoldalúságát és eddig még rejtett ízeit ismerhetjük meg. No és persze azért is, mert néha az étkezőasztalon is elfér egy csipetnyi luxus. Ha pedig mini-üvegekbe töltjük és szépen be is csomagoljuk az ínyencségeket, extra ajándékkal kedveskedhetünk szeretteinknek.

Burda gasztro

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Burda borító