Burda gasztro
BURDA GASZTRO 2012/07
április 7, 2017
BURDA GASZTRO 2012/09
április 9, 2017

BURDA GASZTRO 2012/08

Nyári változatosság

Friss zöldségek, könnyen feldolgozható darált hús, diszkrét, de határozott fűszerezés: a nyár legjobb ízei egy langyosan is finom és egy jegesre hűtött leves, két hidegen és egy melegen fogyasztható húsétel valamint egy igazán egyszerű, hagyományos francia sütemény formájában.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Burda borító

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás