BURDA GASZTRO 2011/08
március 24, 2017
BURDA GASZTRO 2011/10
március 26, 2017

BURDA GASZTRO 2011/09

Kezdődik az almaszezon

Az idei termés már pirosan mosolyog ránk  a piacon, és bizony vétek volna nem visszaviszolyogni rá. De a friss almába nemcsak beleharapni élmény, hiszen sütemények sokasága mellett húsételek köreteként is változatosan hasznosíthatjuk. Receptjeink többsége kellemesen fűszeres, hiszen a méz, a fahéj, a citrom, a vanília,  a dió vagy a mandula a savanykás alma legjobb társasága. 

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás