BURDA GASZTRO 2011/02
március 18, 2017
BURDA GASZTRO 2011/04
március 20, 2017

BURDA GASZTRO 2011/03

Mindent bele!

Bár ez a háziasszonyi kreativitást erősen eltúlzó jelszó aligha tekinthető a salátakészítés alfájának és omegájának, tény, hogy egy-egy érdekesebb kompozícióban sokféle hozzávaló találkozhat.  Ezúttal az önálló fogásként is kínálható, kiadósabb, a még télies, illetve a már tavaszias hozzávalókat egymással variáló változatokból válogattunk, és használtunk olyan konzerveket is, amelyeket érdemes kipróbálni, és (például éppen egy-egy saláta gyors elkészítéséhez) nem árt kéznél tartani a kamrában. A főételként asztalra kerülő salátákban fontos szerepet kaphat a sonka vagy más hús, ezért kedvcsináló kezdetnek mellékeljük az egyben sült marha receptjét. 

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

201103