BURDA GASZTRO 2011/05
március 21, 2017
BURDA GASZTRO 2011/07
március 23, 2017

BURDA GASZTRO 2011/06

Édes nyári kedvenc

Íze, aromája, illata egyaránt csodás, ráadásul nem is hizlal, önmagában és a legkülönfélébb desszertkompozíciókban egyaránt tökéletes. Továbbá akkor is, ha szinte semmit nem csinálunk vele: nyári esték üdítő desszertje a frissen vagy kissé lehűtve, cukrozott tejszínhabbal, esetleg darált dióval meghintve tálalt málna. Ezzel a csoda-gyümölccsel csupán két gond van: gyorsan lefut a szezonja és csak nagyon rövid ideig olcsó. Ennek ellenére érdemes kihasználni minden napot, amikor már vagy még kapni lehet friss málnát.

burda-1-09-3
burda-1-13-3

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban: