BURDA GASZTRO 2011/06
március 22, 2017
BURDA GASZTRO 2011/08
március 24, 2017

BURDA GASZTRO 2011/07

Vissza a kőkorszakba

Néhány tízezer éve is lehetett annak, mikor a frissen elejtett vad egyik értékesebb darabja véletlenül a tűzbe esett, s az sincs kizárva, hogy valamelyik kőkorszaki szaki puszta kézzel mentette ki azt a finom falatot, amit – láss csodát – a lángok puhává még ízletesebbé varázsoltak. Valószínűleg nem sokkal ezután Frédi már megfaragta az első nyársat, Béni kifundálta, hogyan kell a tüzet kővel ügyesen körbe keríteni, saláta gyanánt Vilma begyűjtött néhány jóízű leveles növényt, Irma pedig felkutatta a desszertként bevethető édes gyümölcsöket. Mindezzel kezdetét vette a gasztronómia máig tartó nagy nyári kalandja, a a grillezés.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban: