BURDA GASZTRO 2010/03
március 3, 2017
BURDA GASZTRO 2010/06
március 6, 2017

BURDA GASZTRO 2010/04

A nagy fogás

Az egyik legbecsesebb zsákmány, nem csak a halászok, hanem a háziasszonyok számára is. Gyorsan és sokféleképpen elkészíthető, hagyományos és kreatív körítéssel egyaránt tálalható. Sőt akkor is remek, ha szinte hozzá sem nyúlunk: a porhanyós grillezett lazac tavasz-nyári zöldségek kíséretében akár ünnepi étkezések főfogása is lehet. Filézni sem kell: alig akad benne szálka, leginkább a gerinc környékén található csontokra kell ügyelni. Testes húsa mélyhűtve, frissen vagy különböző konzervek formájában, illetve vákuumcsomagolásban minden nagyobb élelmiszeráruházban kapható. Utóbbiakból kiadós szendvicset készíthetünk, de a rózsaszínes lazac fogyókúrás saláták kiegészítőjeként, sőt nyersen, például sóban érlelt vagy füstölt kivitelben is a szerepelhet az étrendben. 

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

burda-200-05