BURDA GASZTRO 2009/09
február 9, 2017
BURDA GASZTRO 2009/11
február 11, 2017

BURDA GASZTRO 2009/10

Tojás másképpen

Sokkal többet tud, mint amennyit egy gyors reggeli alkalmával, hagyományos rántottaként elárul magáról. További előnye, hogy gazdaságos, hidegen és melegen egyaránt változatosan elkészíthető, akár finom forró italt is készíthetünk belőle, sőt desszertként is kínálhatunk tojásos fogást. 

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás