BURDA GASZTRO 2009/04
február 4, 2017
BURDA GASZTRO 2009/07
február 7, 2017

BURDA GASZTRO 2009/06

Mindent eperrel

Friss eper és könnyű piskóta: verhetetlen páros! Sőt, olyannyira ellenállhatatlan, hogy több új receptet is kínálunk ebben a felállásban. Valamennyi igazi ínyencség, de aki még többre vágyik, válogathat más epres finomságokból is.  

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás