BURDA GASZTRO 2008/01
január 1, 2017
BURDA GASZTRO 2008/03
január 3, 2017

BURDA GASZTRO 2008/02

A bőség zavara

Az alapízeket kiteljesítő izgalmas mártások mellett változatos körítés kísérheti az önmagukban is finom marha- és sertéssülteket. Az egyben sült hús minden ország konyháján népszerű, sokoldalúan tálalható fogás, ünnepen és hétköznap egyaránt biztos siker.

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

burda-03-02

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás