BURDA GASZTRO 2007/11
december 11, 2016
BURDA GASZTRO 2008/01
január 1, 2017

BURDA GASZTRO 2007/12

Új karácsonyi ízek

A hagyomány szent: a halhoz vagy a pulykasülthöz minden családnak megvan a csalhatatlan receptje. A kísérletezés viszont izgalmas és a gasztronómia trendje is változik: ezért ajánlunk néhány újdonságot a bevált kompozíciók mellé. 

Megveszem a recepteket tartalmazó lapszámot a webshopban:

Weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. A sütikről, engedélyezésükről és tiltásukról itt olvashat bővebben. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás